Birbirinden özel noktalarda eşsiz bir tatil deneyimi

Birbirinden özel noktalarda eşsiz bir tatil deneyimini kim istemez ki? Türkiye’nin farklı noktalarında yer alan bu güzellikler el değmemişliğin adeta simgesi halinde. Onlarca pırıl pırıl temizliğe sahip olan koy, kilometrelerce uzanan muhteşem plajlar ve eşsiz sahil şeridiyle dünyanın cennet köşesi konumunda bulunan Türkiye, mavi yolculuklar için adeta biçilmiş kaftan.

Her insan hayalini süsleyen bir tatil düşüncesini benimser. Bu tatil düşüncesi ise genellikle şehrin stresli ve gürültülü havasından uzaklaşma isteğiyle ortaya çıkar. Şehir hayatına nazaran daha sakin ve sessiz bölgelerde kafa dinlemek amacıyla gerçekleşen tatil ihtiyacı ancak mavi yolculuk gibi özel programlar ile sağlanabiliyor. Akdeniz ve Ege kıyılarından başlayarak Yunan adalarına kadar uzanan geniş bir coğrafyada gerçekleşecek olan mavi yolculuk programı hayaliniz olan tatilin başlangıcı olacağı gibi unutulmayan hatıraları da size iletecektir. Aileniz, arkadaşlarınız veya sevdiklerinizle birlikte çıkacağınız mavi yolculukta yapmanız gereken ilk unsur size uygun bir yat kiralama ile gerçekleşecektir. Bu işlemi yapabileceğiniz pek çok firma olduğu gibi alanında uzman bir firmayı tercih etmeniz yolculuğunuzun güzel geçmesini sağlayacaktır. Alaturka, bu firmalar içerisinde en uygun ve mükemmel seyahat garantisiyle sizi davet ediyor. Sahip olduğu bir çok yat ile size alternatifler sunan Alaturka, klasik Türk guletleri, motorlu yatları, küçük veya büyük yelkenli tekneleri ile istediğiniz tüm donanımı size sağlayacaktır. 25 yıllık denizcilik deneyimini mavi yolculuklar ile müşterilerine ulaştıran Alaturka, ihtiyacınız olan tatilin şekillenmesi için en doğru tercihlerden birisi haline dönüşecek. Tüm yatlarında internet bağlantısı, LCD televizyon gibi teknolojik olanakları size sunan Alaturka, aynı zaman da geniş güverteli yatlarıyla da daha ferah bir ortamda tatil yapmanızı sağlıyor. Alaturka’nın yemek konusunda elde ettiği başarı yolculuğunuzu yalnızca tatil amacıyla değil gastronomi amacıyla da yapmanızı sağlayacak. Zira, Türk ve dünya mutfağının en seçkin lezzetleri Alaturka yatlarında sizi bekliyor olacak.

Hoş bir tatil için ihtiyacınız olan yatı tercih ettikten sonra bu defa da rota seçimi size sunulacaktır. Hangi bölgeden yolculuğa başlamanızı Alaturka’ya iletmeniz yeterli olacaktır. Alternatif tatil başlangıç noktaları arasında Akdeniz’de Antalya, Kemer, Alanya, Kaş, Kalkan, Kekova, Fethiye, Göcek gibi bölgeler ortaya çıkarken Ege bölgesinde ise Marmaris, Didim, Kuşadası, Çeşme, Datça gibi muhteşem limanlardan başlangıç yapabileceksiniz. Alaturka yat ile diğer bir başlangıç noktası ise Yunan adaları olacaktır. Yunan adalarından Türk kıyılarına uzanacak bir tatil deneyimi yaşayabileceğiniz gibi tam tersi istikamete de yolculuğunuzu gerçekleştirebileceksiniz.

Tatil boyunca karşılaşacağınız tüm manzara hayatınız boyunca unutamayacağınız hatıraları beraberinde getirecek. Sahil şeridi boyunca dağların muazzam güzelliği, mavinin engin muhteşemliği ile birleşerek karşınıza çıkacak. Çam ağaçlarının deniz ile buluştuğu noktalarda ortaya çıkan koylar ve muhteşem plajlar sizi büyülü bir dünyanın tam ortasına çekecek. Hayal olarak kurguladığınız tatili gerçekleştirmenin verdiği mutluluk muhteşem bir manzara ile birleşerek karşınıza çıkacak. Mavi yolculuk programları sayesinde gerek Türkiye, Gerekse de yunan adalarına kadar uzanan geniş bir coğrafya da el değmemiş koylar, muhteşem plajlar ve eşsiz manzaralar sizi bekleyecek. Şehir hayatının getirmiş olduğu stresi atabileceğiniz, günlük gürültüden kurtularak daha sakin ve sessiz bölgelerin keyfini sürebileceğiniz tatil deneyimi size unutulmaz duygular iletecektir. Muhteşem mavi denizin eşsiz güzelliğinde dilediğiniz gibi keyif yapabilecek, denizin muhteşem güzelliğinde serinleyebilecek, plajlarda güneşlenebilecek ve manzaranın tadını alabileceksiniz.  Akdeniz kıyılarında Antalya’dan başlayan mavi yolculuğunuz Alanya, Kemer, Demre, Kekova, Üçağız, Simena, Kaleköy, Fethiye, Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi, Kaş, Kalkan, Akvaryum Koyu, Göcek, Bedri Rahmi Koyu, Datça, Palamutbükü, Marmaris, Bördübet, Didim, Kuşadası, Çeşme gibi geniş bir coğrafyaya kadar uzanacaktır. Sizin yapmanız gereken de bu eşsiz rotanın ve karşılaşacağınız doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerin keyfini çıkarmak olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"