Kadastro Müdürlüğü emeklilerine vefa

Giresun Kadastro Müdürlüğü Emekliler için vefa ve dayanışma etkinliği düzenledi.
Birincisini düzenlemiş olduğu çok sayıda emeklinin de katıldığı Emekliler Günü etkinliğinde emek gücünün önemine vurgu yapılarak sohbet edildi.
Sohbet de Emeklilere geçmişte yaptıkları Kadastro çalışmalarının günümüz teknolojisinde nasıl ilerlediği ve teknolojinin geçmişte büyük güçlüklerle yapılan arazi çalışmalarının günümüz teknolojisinde ne kadar kolaylaştığı konuşuldu.

Ayrıca tek tek söz alan emekliler iş hayatı boyunca yaşadıkları ilginç anılarını anlatırken sesi güzel olan emeklilerimizde musikilerle sohbete ayrı bir keyif kattılar.
Giresun Kadastro Müdürü Muhammet Akyazı da yaptığı konuşmada “Emeklilerimizle bu çatı altında toplanmış olmak, paylaşmak, vakti değerli geçirmek çok önemli. . Bu hoş sohbetlerinden anladık ki  Emekli büyüklerimizin yaşam birikimlerine ve tecrübelerine her zaman değer verilmelidir" diye konuştu.
Kadastro Müdürü Muhammet Akyazı emekliye ayrılan büyüklere Devletimize, Kurumumuza ve Müdürlüğümüze vermiş oldukları hizmetler adına teşekkür ederek katılım belgesi takdim etti ve yeni hayatlarında kendilerine başarılar diledi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"