Görele Belediye Başkanı müteahhitlerle bir araya geldi

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçede faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya gelerek, daha yaşanılır, daha istikrarlı bir kent meydana getirmek için fikir alışverişinde bulundu.

Müteahhitlerin sorularını yanıtlayan Başkan Erener, müteahhitleri binaların yapımı konusunda titiz davranmaları ve inşaat alanı etrafında da gerekli güvenlik önlemleri almaları konusunda uyardı.

Görele’yi bir bütün anlamında yöneterek el birliği ile kalkınmasının sağlanması gerektiğini hatırlatan Başkan Erener, Siz yatırımcıların desteği ile bir ilçenin canlandırılmasının an meselesi olduğunu söyledi.

Görele’nin yapılan hizmet ve kazandırılan yatırımlarla değişim yaşayan bir ilçe haline geldiğini belirten Başkan Erener, “Görele’yi güzelleştirmek için sadece resmi kurumlar değil herkes taşın altına elini koymalı; eğer bu olursa Görele’nin modern bir kent görünümüne ulaşması daha çabuk olur. Böylelikle gezilip görüldüğünde akılda kalıcı ve insanların tekrar tekrar gelip gezmek isteyeceği bir Görele idealine daha hızlı bir şekilde ulaşırız. Hem böylelikle ilçemizde, sizlerde kazanan taraf olursunuz. Hedefiniz ilçeye her zaman imar yönetmeliğine uygun, modern ve sağlam binalar yapmak olmalıdır. Bunu yaparken de vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamanız gerekmektedir” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"