MEGA PROJELER HAYAT BULUYOR

Eski Seka Kağıt Fabrikası arsası üzerine inşa edilecek olan Çotanak Arena"nın temeli dün düzenlenen törenle atıldı.  Törende konuşan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli; “Buradan Giresunspor yöneticilerine sesleniyorum, “Bu stat 2018-2019 sezonunda hazır olacak. Süper lig maçını burada yapacağız” dedi.

Eski Seka arazisi üzerine inşa edilecek olan Çotanak Arena"nın temel atma töreni dün yapıldı. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli"nin yanı sıra AK Partili Milletvekilleri ve il protokolünün de katıldığı temel atma töreninde sırasıyla Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk ile Vali Hasan Karahan ve TOKİ Başkanı da birer konuşma yaptılar. TOKİ Başkanı Ergün Turan, Çotanak Arena"nın 22 bin 28 seyirci kapasiteli, yüzme havuzunun ise 1000 seyirci kapasiteli olacağını yüzme havuzu içerisinde 13 mağazanın yer alacağını, stat içinde ise bir kapalı salon ve 27 mağazanın bulunacağını açıkladı.

CANİKLİ 2018-2019 SEZONUNU HEDEF GÖSTERDİ
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, konuşmasında Giresunsporlu yöneticilere ve futbolculara 2018-2019 sezonunu hedef gösterdi. Canikli, “Stat bu sezona hazır olacak, Giresunspor stattaki ilk süper lig maçını burada yapacak. Bunun kaçarı yok, Giresun bunu hak ediyor. Biz her türlü desteği veriyoruz vermeye de devam edeceğiz” dedi.
Canikli konuşmasında mega projenin Cumhurbaşkanı tarafından atıldığını belirterek, “Eğer bu arazi alınmasaydı bu mega projeler yapılamazdı” dedi. Canikli, törende birisi Batlama içerisine, diğeri de mevcut kapalı yüzme havuzunun bulunduğu alana iki adet kapalı spor salonu yapılacağını da açıkladı.
Konuşmaların ardından Çotanak Arena ve olimpik yüzme havuzu için toplu temel atma töreni gerçekleştirildi.

[caption id="attachment_22866" align="aligncenter" width="740"]GİRESUNSPOR TAM KADRO TÖRENDEYDİ: Giresunsporlu yöneticiler ve futbolcular dünkü temel atma törenine tam kadro katıldılar. GİRESUNSPOR TAM KADRO TÖRENDEYDİ: Giresunsporlu yöneticiler ve futbolcular dünkü temel atma törenine tam kadro katıldılar.[/caption]

BOZBAĞ, “17 TRİLYONLUK BORCU SIFIRLADIK”
Çotanak Arena"nın temel atma töreninde konuşan Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ ise 2012"de 17 trilyon borç, tahtası kapalı ve kayyuma verilmiş bir Giresunspor aldıklarını bugün itibarı ile tüm borçları sıfırlanmış bir kulüp olduklarını söyledi. Bozbağ, “En büyük hayalimiz Çotanak Arena idi. Başbakan Yardımcımız bizlerin önünü açtı. Bizler görev süremiz bitene kadar bu şehrin 45 yıllık süper lig hayalini kovalayacağız” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"