AK Parti Milletvekili Öztürk Muhtarlarla buluştu

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, muhalefetin halk oylamasına karşı çıkmasının nedenini onların hiçbir zaman yüzde elli oy olamayacak olmasına bağladı.

Sabri Öztürk, yaklaşan halkoylaması öncesinde Giresun Merkez ilçe mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Toplantıya AK Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel ve meclis üyeleri Ahmet Şahin ve Çetin Çakıroğlu ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar da katıldı.

Muhtarlara seslenen Öztürk, muhtarların halkla devlet arasında elçi görevi yürüttüğünü, halkın nabzını en iyi tutan insanların başında muhtarların geldiğini vurguladı. Mahalle ya da köyde herhangi sıkıntısı olan birinin Ankara’ya ulaşmadan önce ilk adres olarak muhtara gittiğini kaydeden Sabri Öztürk, muhtarların elinin güçlendirilmesinin vatandaşın sorunlarının çözümü açısından hayati öneme sahip olduğunu belirtti.  Sabri Öztürk, “Muhtarlarımız doğrudan halkımız tarafından seçiliyor, milli iradeyi temsil ediyor. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımız muhtarlarımızla sık sık bira araya geliyor. Seçilmiş yöneticiler atanmış yöneticilerden daha anlamlı görevler yürütmektedir. Bu anlamda da muhtarlarımızı her zaman taktir ediyoruz. Biz Giresun’da tüm köylerimizin, tüm mahallelerimizin muhtarlarıyla istişare halinde hizmet ediyoruz. Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun tüm muhtarlarımızın, halkımızın hizmetindeyiz. Önümüzde önemli bir halkoylaması süreci var. Tüm muhtarlarımızdan, milletimizden de ülkemizin geleceği için, Türkiye’nin istikrarı için, büyük Türkiye için destek bekliyoruz” diye konuştu.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/21/ak-parti-milletvekili-ozturk-muhtarlarla-bulustu/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"