Giresun “Evet” Platformunun ziya retleri sürüyor


Giresun EVET Platformu Tertip Komitesi Sivil Toplum Kuruluşlarını 16 Nisan Anayasa Referandumu ile ilgili ziyaretlerine devam ediyor. HAK-İŞ İl Temsilciliğini ziyaret eden komite tarafından ziyaretle ilgili şu açıklama yapıldı: “Gelişen dünyada ülkemizin daha güçlü bir şekilde yönetilmesi, yurt içinde ve yurt dışında daha etkin temsil edilmesi için 16 Nisan Anayasa Referandumunu Cumhuriyet tarihimizin en büyük fırsatı olarak görüyoruz.  Bu nedenle Millet İradenin Anayasa Referandumunda sandığa yansıması için Giresun Evet Platformu Tertip Komitesi olarak, Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret ediyor, istişarelerde bulunuyoruz.

HAK-İŞ İl Başkanlığımıza yapmış olduğumuz ziyarette HAK-İŞ İl Başkanı Mustafa Çakır yapılan ziyaretten son derece memnun kaldıklarını, ziyarette hasır bulunan HAK-İŞ’e bağlı İş Kolları İl Başkanlarıyla birlikte Evet Platformuna HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, tüm iş kolları adına destek vereceklerini ifade etmeleri Platform Komitesi olarak bizleri son derece memnun etmiştir.

Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek olup, 30 Mart Perşembe günü saat: 18.00’de Evet Platformumuza katılan STK’larla geniş katılımlı ortak basın açıklamasıyla Anayasa Referandumuyla ilgili görüşlerimizi kamuoyuna deklare etmiş olacağız. Platformumuza destek vermek isteyen Sivil Toplum Kuruluşlarımızın MEMUR-SEN İl Temsilciliğimizle veya Tertip Komitemizle irtibat kurmaları önemle rica olunur.”

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/21/giresun-evet-platformunun-ziya-retleri-suruyor/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"