Başkan Yakar “Caddemizin durumunu halkımıza soruyoruz”


Bulancak’ta Hükumet caddesi üzerinde baskı beton ve kaldırım çalışması yaparak modern bir görünüm kazandıran Bulancak Belediyesi caddenin trafiğe açılması öncesinde halktan gelen ilgiyi bir anketle Bulancak halkına sordu. Çalışmalar sebebiyle bir süredir trafiğe kapalı olan Hükumet Caddesinde baskı beton, kaldırım ve peyzaj çalışmalarının ardından vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Konu hakkında açıklamaya yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar “Öncelikle caddemiz tüm ilçe halkımıza hayırlı olsun. Bulancak’ın her tarafına yapacağımız örnek caddemiz ortaya çıktı. Şimdi Hükumet Caddemize bağlanan arar sokaklarımızı yapıyoruz. İlerleyen günlerde Şemsettin Caddesinin 15 Temmuz Caddesine bağlanan kuzey bölgesini de yapacağız” dedi.

Yakar “Senin Cadden, Senin Tercihin”

Hükumet Caddesinin trafiğe kapatılmasına ilişkin kendisine gelen taleplere cevap veren Yakar “Biz caddemizi halkımızın hizmetine sunduk. Bugünlerde Caddenin trafiğe kapanıp yaya trafiğine açılmasıyla ilgili ciddi bir talep var. Bundan sonra kararı halkımız kendisi verecektir. Çağrı ve taleplere sessiz kalmadık ve sosyal medya ve web sayfamız üzerinden bir anket yayınladık. Demokrasi gereği anket sonucuna göre hareket edeceğiz. Vatandaşlarımız anket.bulancak.bel.tr üzerinden ankete katılarak tercihini seçebilir. Caddenin trafiğe kapatılması durumunda alternatif trafik akışı Şemsettin Caddesi-Uğur Mumcu Caddesi ve Ünlü Sokak üzerinden Acısu Caddesine trafiği sağlatabiliriz.”

“Otopark inşaatında sona gelindi”

Sahile yapılan dev otopark projesinin 150 araçlık ilk etabı hakkında müjde veren Başkan Yakar, “Geçen yıl Mayıs ayı sonunda ilk kazmasını vurduğumuz otopark projemizin ilk etabını daha bir yıl olmadan tamamladık inşallah. Şu anda son düzenlemeler gerçekleştiriliyor. Öyle tahmin ediyorum ki birkaç hafta içinde halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/29/baskan-yakar-caddemizin-durumunu-halkimiza-soruyoruz/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"