BAŞKAN AKSU AĞAÇ DİKTİ


Dünya Ormancılık Haftası ve Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Giresun Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen ağaç dikme törenine katılan Belediye Başkanı Kerim Aksu, adına hazırlanan Mavi Ladin fidanını dikip, can suyu verdi.
Giresun Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Orman Bölge Müdürü Veysel Kodalak Ormancılık ve Yaşlılar Haftasını daha anlamlı kılmak amacıyla, bu bahçeyi kamelyalar ve çeşitli fidanlarla donattıklarını belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti.
Vali Hasan Karahan ve Milletvekili Sabri Öztürk’ün konuşmalarından sonra fidan dikimi gerçekleşti. Belediye Başkanı Kerim Aksu, adına düzenlenen Mavi Ladin fidanını dikip, can suyu verdikten sonra, ormanların ülkemizin en büyük hazinesi ve yaşam kaynağı olduğunu söyledi.
Aksu; yaşlılar evi bahçesinin fidanlarla hayat bulacağını, hepimizin bir gün yaşlanacağını, yaşlılara saygının bir insanlık görevi olduğunu ifade etti.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, orman muhafaza memurları, Anadolu Üniversitesi öğrencileri, Yeşilgiresun İlkokulu Öğrencileri ve basın mensupları ile fotoğraf çektirdi.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="25533,25532,25531,25530,25529,25528,25527,25526"]

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/24/baskan-aksu-agac-dikti/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"