GRÜ’de 11. yıl hazırlığı

2006 yılında kurulan Giresun Üniversitesi 3 Enstitü, 13 fakülte, 5 yüksekokul, 11 Meslek Yüksekokul ve 30 bini aşkın öğrencisiyle 11’inci kuruluş yıldönümüne hazırlanıyor.

2006 yılında kurulan Giresun Üniversitesi 3 Enstitü, 13 fakülte, Devlet Konservatuvarı, 5 yüksekokul, 11 Meslek Yüksekokul ve 30 bini aşkın öğrencisiyle 11’inci kuruluş yıldönümüne hazırlanıyor.
17 Mart’ta gerçekleştirilecek bir dizi etkinlikle 11’inci yaşını kutlayacak olan Giresun Üniversitesi’nde kuruluş yıldönümüne ilişkin etkinlik hazırlıkları tamamlanma aşamasına geldi.
Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun “Her şeyden önce büyük zorluklarla ve eğitim neferlerinin fedakârlıklarıyla inşa edilen üniversitemiz, bugün artık kabuğunu kırmış, geleceğe çok daha etkin ve dinamik biçimde hazırlanmaktadır. 11’inci yıl gururunu yaşayacağımız bu yıl, bilimden sanata, pek çok alanda gerçekleştireceğimiz onlarca etkinlikle bu coşkuyu hep birlikte yaşayacağız” dedi.
Giresun Üniversitesi’nin 11 yıllık serüveninin anlatıldığı “Kuruluşundan Günümüze Giresun Üniversitesi” sunumu katılımcılarla buluşacak. Bunun yanı sıra Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un konuşmacı olarak katılacağı  “2023’e Doğru Yeni Türkiye Vizyonu” konulu konferans verilecek. Ayrıca kokteyl ve müzik dinletisi gerçekleştirilecek.

CÜBBE GİYME TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Giresun Üniversitesi 11. yıla özel son derece anlamlı bir etkinliğe daha imza atacak. Giresun Üniversitesi’ne yeni atanmış Öğretim Üyeleri için cübbe giyme töreni gerçekleştirilecek. Devlet Üniversiteleri arasında ilk defa kurulan Fahri Mütevelli Heyeti de Giresun Üniversitesi’nin 11’inci yıl kutlamalarına katılımlarıyla yerini alacak.

Bünyesinde 13 fakülte 3 Enstitü, 5 Yüksekokul, 11 Meslek Yüksekokul bulunuyor.
2006 yılında kurulun Giresun Üniversitesi’nin bugün bünyesinde Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi,  Tıp Fakültesi, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi, Tirebolu İletişim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Turizm Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Denizcilik Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi olmak üzere 13 fakülte,  Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Sivil Havacılık Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu olmak üzere 5 yüksekokul, devlet konservatuvarı, Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu, Dereli Meslek Yüksekokulu, Espiye Meslek Yüksekokulu, Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu, Keşap Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu,  Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Şebinkarahisar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Şebinkarahisar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokulu olmak üzere 11 Yüksekokul ve bütün bölümlerdeki öğrenci sayısının  ise 30 bini aştığı belirtilmektedir.

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/15/grude-11-yil-hazirligi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"