Aksu, “Sanayi Sitesini güneye doğru götürelim”


Giresun Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Genel Kuruluna katılan Belediye Başkanı Kerim Aksu, sanayi sitesinin ihtiyaca cevap vermekte zorlandığını, beraber sorunları çözebileceklerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu yaptığı konuşmada öncelikle atık konusuna dikkat çekere; “Atıklarla ilgili gerçekten çok ciddi cezalar var. Bu kanallar, hatlar altyapılar sizin altyapınız. Bunu en iyi şekilde kullanacak olacaklarda sizlersiniz. Bunları ne kadar iyi kullanırsanız sıkıntı yaşamazsınız. Buraları hor kullanırsanız, kurallara uymazsanız yazık olur. Buna ne ekonomi dayanır, nede güç. Ben kendi paramı harcamıyorum. Harcanan sizin paranız. Bunun için kimse altyapıya zarar verecek bir şey yapmamalı” uyarısı yaptı.

Belediye Başkanı Aksu, Sanayi Sitesi sınırlarının Giresun Belediyesi’nin sınırlarında olduğunu hatırlatıp şöyle devam etti: “Sanayi Sitesinin altyapısıyla Giresun Belediyesinin hiçbir sorumluluğu yoktur. Bırakın Giresun Belediyesini hiçbir Belediyenin sorumluluğu yoktur. Nasıl bir apartmanda bir sitede sitenin bittiği noktaya kadar kendileri sorumluysa, Sanayi Sitesi sınırları içinde de sizler sorumlusunuz. Tabi bizim Sanayi Kooperatifimizin bir altyapı yapacak durumları yok.  Zorunda olmadığımız halde yapacağız. Giresun Belediyesi olarak Sanayi kooperatifimizin bizden istediklerini %99 gerçekleştirmişizdir. Sanayi Sitemiz artık fiziki olarak ihtiyacı karşılayamıyor. Genişleyecek yer yok. Biz tekrar önerimizi sunuyoruz. Binaları yukarı doğru çekelim. Başka bir çözüm görünmüyor”

"http://www.giresunhaberci.com/2017/03/20/aksu-sanayi-sitesini-guneye-dogru-goturelim/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Dolmuş fiyatlarına 2 yıl sonra ayarlama yapıldı"

Bartın'da uyuşturucu operasyonu

"Türkiye tüm dünyada insani diplomasinin, huzurun, barışın sembolü haline geldi"